Over ons

OUR PHILOSOPHY

Het nu al historische jaar 2020 heeft ons veel geleerd. De behoefte om samen te zijn en mensen te connecteren is groter dan ooit. Daarom focust Stick Together, als innovatief marketing- en eventbureau,  meer dan ooit op de kern: Samen sterk.

Why do we stick?

Wij geloven in de verbindende kracht van sport en entertainment. Zij kunnen een enorme impact hebben op onze steeds diversere en noodzakelijk inclusievere samenleving. Stick Together wil mee het verschil maken, samen met en voor haar klanten. De belangrijkste vragen die we stellen: waarvoor sta je, wat wil je vertellen en wat is je missie?  Met dit antwoord gaan wij aan de slag. We vertalen deze in je marketing- en/of communicatieplannen. We matchen jouw waarden met relevante activaties, mediapartners, influencers en/of andere merken.

Onze (bedrijfs)waarden zijn van vitaal belang om dagelijks te kunnen functioneren. Het zijn geen loze woorden die we opgezocht hebben, het is wie we zijn en waar we voor staan als persoon, als team en als ondernemers. Wij gebruiken onze jarenlange expertise uit de marcom- en de sport- en entertainmentwereld om de maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Samen bekijken we hoe we iets kunnen betekenen en teruggeven aan de samenleving. Dit doen we door onze “shared values” te respecteren en relevant te zijn voor je doelgroep. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet nieuw maar wij doen het echt. Anders doen we het niet.

We stick to our values. Always.


OUR STICK HEADS

Onze 3 initiatiefnemers en believers hebben hetzelfde doel: Stick together. Zij geloven dat zij het verschil kunnen maken door te ondernemen in de sport en de entertainment. Hun passie en gedrevenheid zijn gemeenschappelijk. Hun ervaringen en expertises divers. Ondersteund door een sterk netwerk, halen zij het beste uit zichzelf, uit elkaar en uit de klant. Met respect en samenhorigheid. Samen. They stick together.

 

Sofie Gierts 3 ZW

SOFIE GIERTS

De kracht van de mens

‘Als ex-atleet, als internationale hockeycoach heb ik het privilege om met veel mensen te connecteren. Door sport- en bedrijfsleven steeds te combineren weet ik dat “human capital” altijd de factor is die het verschil maakt. De afgelopen 18 jaar heb ik ervaring opgedaan in de agentschapswereld gespecialiseerd in “Brand Activation”, emoties en beleving vertalen in een on- en offline communicatiecampagne.

Sport zit in mijn bloed, het functioneren van team is mijn passie, communicatie mijn speelveld.

Deze ervaringen komen nu samen in Stick Together.’

  • sofie@sticktogether.be
  • +32 472 89 72 94
Sven VDB

SVEN VAN DEN ABBEELE

De kracht van sport

‘Sport is de rode draad doorheen m’n professionele loopbaan. Ik heb het geluk al meer dan 25 jaar in en rond de sport actief te mogen zijn. Zo kreeg ik begrip en inzicht in vele facetten en domeinen van de sport. Ik besef dat profclubs en haar spelers begeesteren en inspireren, maar leerde ook dat zij kwetsbaar zijn door druk en perceptie. En vatbaar voor financiële en andere malversaties. De authenticitiet van de sport en haar persoonlijkheden staan voor mij altijd centraal. En de overtuiging dat sport een enorme impact kan hebben op mens en maatschappij. Sporten is gezond. Sport verbindt ons. Het kan daarom een essentiële rol spelen in de uitbouw van een mooie en inclusieve wereld. En geloof me, dat zijn geen holle woorden of goedkope cliché’s. Sport kan en moet het verschil maken. En daar willen we met ‘Stick together’ aan meewerken.’

  • sven@sticktogether.be
  • +32 479 27 13 62
Jan Baeskens

JAN BAESKENS

De kracht van marketing

‘Gepassioneerd door sport verrijkte ik mijn opleiding marketing met de sportmanagement-opleiding PG SPORT.  Tijdens mijn 15 jaar werkervaring heb ik als account voor verschillende event/marketing agentschappen gewerkt. Ik begeleide uiteenlopende projecten voor meerdere multinationals op festivals, beurzen en (sport)evenementen waardoor ik de wereld van brand activation ken als geen ander. Met een commerciële, hands-on en creatieve aanpak help ik graag bedrijven hoe ze campagnes kunnen opzetten die de consument raken.

Sport is emotie. De vreugde en trots die we voelen bij een overwinning. De kracht om door te zetten en vol te houden na elke teleurstelling. Het beleven van deze ontroerende momenten breng iedereen dichter bij elkaar. Dat is Stick Together. Ons team kan de emotie van sport inzetten voor jouw merk.’

  • jan@sticktogether.be
  • +32 478 43 32 10